Ota yhteyttä
Reseptit
Alkupalat ja keitot
Pääruoat
Välipalat ja naposteltavat
Lisukkeet
Salaatit
Makeat & leivonnaiset
Tuotteet
Lunch Bowls
Maissi
Palkokasvit
Pavut kastikkeessa
Vihreät vihannekset
Mini packs
#PLANTPOWER
Vuodesta 1853
Kaikki artikkelit
Historiamme
Sitoumuksemme
Innovaatiomme
Pellolta pöytään
Uutiset
>
Reseptit
>
Grillattua leipää vuohenjuuston ja papusekoituksen kera
<
Reseptit
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Grillattua leipää vuohenjuuston ja papusekoituksen kera
tulosta resepti
Helppo
4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
2 purkkia
Bonduelle
papusekoitusta (250 g valutettuna)
1 purkki
Bonduelle
maissia (140 g valutettuna)
4 isoa leipäviipaletta
1 valkosipulinkynsi
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl omenasiiderietikkaa
¼ ruukkua basilikaa
120 g levittyvää vuohenjuustoa
100 g pensasmustikoita
Ainesosat 4 henkilölle
2 purkkia
Bonduelle
papusekoitusta (250 g valutettuna)
1 purkki
Bonduelle
maissia (140 g valutettuna)
4 isoa leipäviipaletta
1 valkosipulinkynsi
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl omenasiiderietikkaa
¼ ruukkua basilikaa
120 g levittyvää vuohenjuustoa
100 g pensasmustikoita
Vaihe 1
Grillaa leipäviipaleet ja hiero niiden pintaan valkosipulia.
Vaihe 2
Huuhtele pavut ja maissi siivilässä kylmällä vedellä ja valuta.
Vaihe 3
Sekoita pavut ja maissi yhteen oliiviöljyn ja omenasiiderietikan kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Vaihe 4
Voitele leipäviipaleet, ja aseta ne tarjoiluvadille tai neljälle pienelle lautaselle.
Vaihe 5
Jaa papu-maissiseos leiville, viimeistele hienonnetulla basilikalla ja pensasmustikoilla.
Vinkki:
Voit myös käyttä tuorejuustoa ja tuoreita mansikoita.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
Helppo
Keskitaso
Vaikea
< 15 min
15 - 45 min
45 min ja +
Leikkisä
▶
Grillattua leipää chilimaissin ja vuohen...
Katso resepti
Paahdetut paprikat maissin ja punaisten ...
Katso resepti
Paistetut sienet chilimaissin ja avokado...
Katso resepti
Katso lisää reseptejä
Katso myös:
Maissi - 2 mini packs
Maissi - 3 x 150 g
Maissi - 300 g
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Vihreät pavut - 400 g
Härkäpavut - 310 g
Kikherneet - 310 g