1. >Reseptit
  2. >Grillattua leipää vuohenjuuston ja papusekoituksen kera

Grillattua leipää vuohenjuuston ja papusekoituksen kera

Helppo
4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle papusekoitusta (250 g valutettuna)

1 purkki Bonduelle maissia (140 g valutettuna)

4 isoa leipäviipaletta

1 valkosipulinkynsi

1 rkl oliiviöljyä

1 rkl omenasiiderietikkaa

¼ ruukkua basilikaa

120 g levittyvää vuohenjuustoa

100 g pensasmustikoita
Ainesosat 4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle papusekoitusta (250 g valutettuna)

1 purkki Bonduelle maissia (140 g valutettuna)

4 isoa leipäviipaletta

1 valkosipulinkynsi

1 rkl oliiviöljyä

1 rkl omenasiiderietikkaa

¼ ruukkua basilikaa

120 g levittyvää vuohenjuustoa

100 g pensasmustikoita
  1. Vaihe 1
    Grillaa leipäviipaleet ja hiero niiden pintaan valkosipulia.
  2. Vaihe 2
    Huuhtele pavut ja maissi siivilässä kylmällä vedellä ja valuta.
  3. Vaihe 3
    Sekoita pavut ja maissi yhteen oliiviöljyn ja omenasiiderietikan kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Vaihe 4
    Voitele leipäviipaleet, ja aseta ne tarjoiluvadille tai neljälle pienelle lautaselle.
  5. Vaihe 5
    Jaa papu-maissiseos leiville, viimeistele hienonnetulla basilikalla ja pensasmustikoilla.
Vinkki:
Voit myös käyttä tuorejuustoa ja tuoreita mansikoita.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä