Uunissa paistettua purjoa papusekoituksen, fetajuuston, basilikan ja paahdetun ruisleivän kera
Helppo
4 henkilöä
40 min
Ainekset
4 henkilölle
600 g purjosipulia
2 rkl oliiviöljyä
2 purkkia Bonduellen papusekoitusta (250 g valutettuna)
1 punasipuli, n. 50 g
50 g fetajuustoa
4 ruisleipäviipaletta
½ nippu basilikaa
Suolaa
Mustapippuria
Ainesosat 4 henkilölle
600 g purjosipulia
2 rkl oliiviöljyä
2 purkkia Bonduellen papusekoitusta (250 g valutettuna)
1 punasipuli, n. 50 g
50 g fetajuustoa
4 ruisleipäviipaletta
½ nippu basilikaa
Suolaa
Mustapippuria
Vaihe 1
Puhdista purjosipulit ja leikkaa ne 6 cm:n pituisiksi palasiksi.
Vaihe 2
Laita purjosipulit uuninkestävään vuokaan papusekoituksen, hienonnetun punasipulin, oliiviöljyn, suolan ja pippurin kanssa.
Vaihe 3
Paista 185-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Vaihe 4
Murenna fetajuusto ja ruisleipä pienemmiksi paloiksi ja ripottele ne purjosipuleiden päälle. Paista vielä 10 minuuttia, kunnes ne ovat kullankeltaisia ja rapeita.
Vaihe 5
Aseta purjosipulit ja papusekoitus vadille ja ripottele päälle basilikanlehtiä.
Vinkki:
Tarjoillaan kala- ja liharuokien lisukkeena, on myös mainio kasvisruoka. Voit käyttää myös chilipapuja, currypapuja, linssejä tai kikherneitä.