1. >Uutiset
  2. >Bonduelle Lunch Bowl on helppo ja hyvänmakuinen lounas

Uudet Lunch Bowl -ateriat ovat maistuva sekoitus palkokasveja, viljaa/kvinoaa ja kasviksia. Lunch Bowl on valmis syötäväksi sellaisenaan, mutta aterian voi halutessaan lämmittää mikrossa tai pannulla. Tuote ei vaadi kylmäsäilytystä, joten se on helppo ottaa mukaan työpaikalle, ulkoretkelle tai rannalle.

Bonduelle Lunch Bowl -ateriat ovat saatavilla kolmessa herkullisessa maussa. Kaikki makuvaihtoehdot sisältävät isoja kasvispaloja, hieman extra virgin -oliiviöljyä ja kevyesti mausteita. Lisäaineita ateriat eivät sisällä lainkaan. Aterioihin käytetyt ainesosat ovat 100 % luonnollisia ja sopivat vegaaniseen ruokavalioon. Aterioinnin jälkeen tyhjän pussin voi lajitella muovinkeräykseen.

Lunch Bowl on saatavilla valikoiduista Prismoista sekä K-ryhmän ruokakaupoista.

Bonduelle Lunch Bowl Kvinoa 250g:
Sisältää reilusti kikhernettä, porkkanaa, maissia, kvinoasekoitusta, extra virgin -oliiviöljyä ja ripauksen sitruunaa sekä timjamia. Kvinoa tuo ateriaan mukavaa tekstuuria. Luontaisesti gluteeniton vaihtoehto.

Bonduelle Lunch Bowl Speltti 250g:
Sisältää spelttiä, hernettä, mustasilmäpapua, kirsikkatomaattia, grillattua paprikaa, vihreitä oliiveja, extra virgin -oliiviöljyä sekä ripauksen basilikaa. Ateriassa on pehmeä maku ja suutuntuma.

Bonduelle Lunch Bowl Bulgur 250g:
Sisältää belugalinssejä, bulguria, grillattua paprikaa ja munakoisoa, kirsikkatomaattia, extra virgin -oliiviöljyä ja ripauksen rosmariinia. Ateriassa on pehmeä ja tasapainoinen maku.