1. >Vuodesta 1853
  2. >Ei torjunta-ainejäämiä

Maan arvostaminen on aina ollut tärkeää Bonduelle-yhtiölle – onhan maa ”merkittävin työkalumme”. Yli 160 vuoden ajan olemme pyrkineet kehittämään maanviljelyratkaisuja, jotka ovat hellävaraisia vesistöille, ilmakehälle ja maaperälle.

Vuosia jatkuneen työn tuloksena voimme ylpeinä esitellä maissin, jossa ei ole lainkaan torjunta-ainejäämiä. Kiitos tästä kuuluu pitkäkestoiselle yhteistyölle maanviljelijöidemme kanssa, asialle omistautununeelle agronomitiimille, teknisille edistysaskelille ja perinpohjaisille laboratorioanalyyseille.

Mitä torjunta-aineet ovat?

Torjunta-aineilla tarkoitetaan kemikaaleja, joilla pyritään torjumaan viljelykasveille haitallisia eläviä organismeja. Näihin kuuluvat rikkaruohojen, tuhoeläinten ja sienitautien torjunta-aineet.

Mitä ”Ei torjunta-ainejäämiä” -logo tarkoittaa käytännössä?

Ei torjunta-ainejäämiä -sertifiointi takaa kuluttajille, ettei tuotteessa ole mitattavia määriä aktiivisia kemiallisia torjunta-aineita. Logoa kantavat vihannekset ovat läpikäyneet lukuisia riippumattomien laboratorioiden tekemiä analyysejä, joissa niiden sisältämien torjunta-ainejäämien määrä on ollut alle 0,01 mg/kg. Se on tällä hetkellä pienin laboratoriomittauksissa näkyvä arvo.

Mitä eroa entiseen?

Maun suhteen mikään ei ole muuttunut! Maissimme on yhtä herkullista ja rapeaa kuin ennenkin. Bonduelle yhtiön tavoitteena on tarjota kuluttajille parasta mahdollista maissia myös jatkossa.

Lue myös: