1. >Reseptit
  2. >Paistettua kanaa avokado-kvinoasoseen kera

Paistettua kanaa avokado-kvinoasoseen kera

Helppo
1 henkilö
30 min
Ainekset
1 henkilölle
400 g kanafileetä

2 rkl jauhoja

1/2 tl paprikajauhetta

1-2 kananmunaa

2 dl panko-korppujauhoa

4 dl kasviöljyä

2 kypsää avokadoa

1 limetti, luomu (kuori ja mehu)

2 purkkia Bonduelle mini packs kvinoaa (2 x 60 g)

1/4 nippu korianteria

1 rkl säilöttyä punaista jalapenoa

2 limettiä viipaleina

Suolaa

Mustapippuria
Ainesosat 1 henkilölle
400 g kanafileetä

2 rkl jauhoja

1/2 tl paprikajauhetta

1-2 kananmunaa

2 dl panko-korppujauhoa

4 dl kasviöljyä

2 kypsää avokadoa

1 limetti, luomu (kuori ja mehu)

2 purkkia Bonduelle mini packs kvinoaa (2 x 60 g)

1/4 nippu korianteria

1 rkl säilöttyä punaista jalapenoa

2 limettiä viipaleina

Suolaa

Mustapippuria
  1. Vaihe 1
    Leikkaa kanafileet parin sentin kokoisiksi paloiksi ja pyöräytä ne jauhoissa, joihin on sekoitettu paprikajauhetta.
  2. Vaihe 2
    Vatkaa kananmuna, kasta kanafileet siinä, ja pyöräytä ne sitten panko-korppujauhossa.
  3. Vaihe 3
    Soseuta avokadot haarukalla, lisää hienoksi raastettu limetin kuori sekä mehu, ja kvinoa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Vaihe 4
    Kuumenna öljy pannulla, ja paista kanafileet kullanruskeiksi ja rapeiksi n. 3 minuutin ajan. Nosta fileet talouspaperin päälle.
  5. Vaihe 5
    Tarjoile kanafileet yhdessä avokado-kvinoasoseen, limettiviipaleiden, korianterin ja jalapenon kanssa.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä