1 purkki Bonduellen papusekoitusta (250 g valutettuna)
Lisäksi leipää
Ainesosat 4 henkilölle
500 g naudan jauhelihaa
1 valkosipulinkynsi murskattuna
¼ tl murskattua chiliä
Suolaa ja pippuria
Öljyä paistamiseen
Höystö:
2 keskikokoista sipulia
2–3 porkkanaa
1–2 punaista chilipaprikaa ilman siemeniä
8 salvianlehteä
Öljyä paistamiseen
1 purkki kirsikkatomaatteja
1 purkki Bonduellen papusekoitusta (250 g valutettuna)
Lisäksi leipää
Vaihe 1
Sekoita valkosipuli, chili, suola ja pippuri jauhelihan sekaan, ja muotoile taikinasta neljä pihviä.
Vaihe 2
Leikkaa sipuli kapeiksi lohkoiksi.
Vaihe 3
Halkaise porkkanat pituussuunnassa ja leikkaa viipaleiksi.
Vaihe 4
Leikkaa chili ohuiksi suikaleiksi.
Vaihe 5
Paista sipuleita, porkkanoita, chiliä ja salviaa öljyssä parin minuutin ajan.
Vaihe 6
Lisää joukkoon tomaatti, ja annan kiehua pienellä lämmöllä 5 minuuttia. Huuhtele ja valuta pavut siivilässä.
Vaihe 7
Lisää pavut kattilaan ja anna kiehua vielä muutama minuutti.
Vaihe 8
Mausta suolalla ja pippurilla. Paista pihvit pienessä määrässä öljyä n. 4 minuuttia kummaltakin puolelta, niiden paksuudesta riippuen. Tarjoile pihvit yhdessä papuhöystön kanssa.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä▶
Intialainen kanacurry
Taio Intian väriloisto lautasellesi ja matkaa makuhermoillasi curryn, kanan ja itämaisen elämänilon maahan. Lähde tämän reseptin avulla matkalle Ganges-joelle.
Sipulisalaatti maissin ja rakuunan kera
Hernesosekeitto
Kuinka mukava olisikaan tulla kotiin, kun siellä odottaisi isoäidin valmistama lämmin keitto. Voit k...