Taio Intian väriloisto lautasellesi ja matkaa makuhermoillasi curryn, kanan ja itämaisen elämänilon maahan. Lähde tämän reseptin avulla matkalle Ganges-joelle.
Helppo
4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
1 tölkki Bonduelle vihreitä papuja (400 g)
1 nippu kevätsipulia
2 keltaista paprikaa
500 g kanan rintafileitä
2 rkl auringonkukkaöljyä
2 dl kasvislientä
2,5 dl kermaa
1-2 rkl vaaleaa suurustetta
1 rkl curryjauhetta
Suolaa
Cayennepippuria
Ainesosat 4 henkilölle
1 tölkki Bonduelle vihreitä papuja (400 g)
1 nippu kevätsipulia
2 keltaista paprikaa
500 g kanan rintafileitä
2 rkl auringonkukkaöljyä
2 dl kasvislientä
2,5 dl kermaa
1-2 rkl vaaleaa suurustetta
1 rkl curryjauhetta
Suolaa
Cayennepippuria
Valmista tämä resepti:
Vihreät pavut - 400 g
Vaihe 1
Puhdista ja pese kevätsipulit ja leikkaa renkaiksi.
Vaihe 2
Puolita paprikat, puhdista ja leikkaa kuutioiksi.
Vaihe 3
Pese kanan rintafileet, painele paperilla kuivaksi, leikkaa kuutioiksi ja paista kuumassa öljyssä. Lisää paprika ja kypsennä.
Vaihe 4
Lisää kasvisliemi ja kerma ja keitä kannen alla noin 10 minuuttia ja suurusta suurusteella.
Vaihe 5
Valuta vihreät pavut, lisää ne kastikkeeseen ja kuumenna hetki.
Vaihe 6
Mausta kastike curryjauheella, suolalla ja cayennepippurilla, ripottele päälle kevätsipulia.
Vinkki:
Tarjoile tuoksuvan basmatiriisin kanssa.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä▶
Kikhernesalaatti pestokermalla
Paahdetut paprikat maissin ja punaisten ...
Hernesosekeitto
Kuinka mukava olisikaan tulla kotiin, kun siellä odottaisi isoäidin valmistama lämmin keitto. Voit k...