1. >Reseptit
  2. >Kesäkurpitsapaistos kidneypapujen ja parmesaanin kera

Kesäkurpitsapaistos kidneypapujen ja parmesaanin kera

Keskitaso
1 henkilö
30 min
Ainekset
1 henkilölle
200 g kesäkurpitsaa

1/2 sitruuna, luomu

30 g raastettua parmesaanijuustoa

1 hienonnettu valkosipulin kynsi

4 grammaa oreganoa hienonnettuna

2 kananmunaa

1 purkki Bonduelle mini packs punaisia kidneypapuja (valutettuna 60 g)

Suolaa

Mustapippuria
Ainesosat 1 henkilölle
200 g kesäkurpitsaa

1/2 sitruuna, luomu

30 g raastettua parmesaanijuustoa

1 hienonnettu valkosipulin kynsi

4 grammaa oreganoa hienonnettuna

2 kananmunaa

1 purkki Bonduelle mini packs punaisia kidneypapuja (valutettuna 60 g)

Suolaa

Mustapippuria
  1. Vaihe 1
    Hienonna valkosipulin kynsi, silppua oregano, ja raasta sitruunankuori.
  2. Vaihe 2
    Raasta kesäkurpitsa ja parmesaani juusto. Lisää valkosipuli, oregano ja sitruunankuori.
  3. Vaihe 3
    Sekoita kananmunat massaan yksi kerrallaan, ja lisää punaiset kidneypavut.
  4. Vaihe 4
    Sekoita kaikki ainekset keskenään, mausta suolalla ja pippurilla. Kaada seos uunivuokaan.
  5. Vaihe 5
    Paistetaan esilämmitetyssä 210-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes paistos on saanut kullanruskean värin.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä