Voit lisätä punaiset kidneypavut sellaisenaan sekä lämpimiin ruokiin että salaatteihin. Ne ovat oleellinen ainesosa tacoissa ja muissa meksikolaisissa ruoissa. Punaiset kidneypavut ovat hyvä kaliumin ja magnesiumin lähde, ja ne sisältävät runsaasti ravintokuitua ja proteiinia.
Liotetut kidneypavut, vesi, suola, sakeuttamisaine: kalsiumkloridi.
Ravintokuitu, Proteiini
Uden konserveringsmidler voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.
per 100g | ||
---|---|---|
Energiaa (kJ) | 455 kJ | |
Energiaa (kcal) | 108 kcal | |
Rasva (g) | 0,6 g | |
- josta tyydyttynyttä (g) | 0,1 g | |
Hiilihydraatit (g) | 14 g | |
- josta sokereita (g) | 0,8 g | |
Ravintokuitu (g) | 8,0 g | |
Proteiini (g) | 7,7 g | |
Suola (g) | 0,22 g |