- Runsaasti kasvipohjaisia proteiineja ja kuitua – hyvä vaihtoehto lihalle - Antaa väriä, makua ja purutuntumaa kaikkiin ruokiin

Kauniita, punaisia ja todella maukkaita. Bonduellen punaiset kidney-pavut ovat todellisia voimakkaan ravinnon lähteitä – eivät vain näyttäviä ulkoa, vaan myös ravinteikkaita sisältä, täynnä kasvipohjaisia proteiineja ja kuitua. Punaiset kidney-papumme ovat – kiitos kasviproteiinin – erinomainen ja luonnollinen vaihtoehto lihalle. Ja koska ne ovat säilykepurkissa, arki helpottuu entisestään: avaa vain purkki ja lisää ruokaan. Nämä kiinteät, punaiset pavut maistuvat hieman makeilta ja sopivat mainiosti sekä salaatteihin että lämpimiin ruokiin, kuten chili con/sin carneen ja tacoihin.

Nettopaino: 160 g Kuivapaino: 60 g
pictogramme

Ainekset:

Liotetut kidneypavut, vesi, suola, sakeuttamisaine: kalsiumkloridi.

Runsaasti kuituja, Runsaasti proteiinia

ravintosisältö

per 100g
Energiaa (kJ) 455 kJ
Energiaa (kcal) 108 kcal
Rasva (g) 0,6 g
- josta tyydyttynyttä (g) <0,1 g
Hiilihydraatit (g) 14 g
- josta sokereita (g) 0,8 g
Ravintokuitu (g) 8,0 g
Proteiini (g) 7,7 g
Suola (g) 0,22 g

Katso reseptimme

Helppo
Keskitaso
Vaikea
< 15 min
15 - 45 min
45 min ja +
  • Paahdettu lehtikaalisalaatti maissin ja punaisten kidneypapujen, paahdettujen hasselpähkinöiden ja jogurttikastikkeen kera

    Paahdettu lehtikaalisalaatti maissin ja punaisten kidneypapujen, paahdettujen hasselpähkinöiden ja jogurttikastikkeen kera

  • Kesäkurpitsapaistos kidneypapujen ja parmesaanin kera

    Kesäkurpitsapaistos kidneypapujen ja parmesaanin kera

  • Täytetyt paprikat kyljysten kera

    Täytetyt paprikat kyljysten kera

Katso lisää reseptejä