Kääntele broilerifileet paprikassa, oreganossa, suolassa ja pippurissa.
Vaihe 2
Paista fileitä lämpimällä pannulla n. 2–3 minuuttia kummaltakin puolelta. Anna fileiden jäähtyä hetki ja leikkaa ne sitten suikaleiksi.
Vaihe 3
Muusaa avokado haarukalla ja lisää joukkoon limen mehu. Mausta suolalla ja pippurilla.
Vaihe 4
Leikkaa punasipuli hienoksi ja silppua korianteri karkeasti.
Vaihe 5
Leikkaa tortillasta lasin tai Bonduelle-purkin avulla pieniä ympyröitä, jotka ovat halkaisijaltaan n. 5 cm. Aseta minitortillat uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 200-asteisessa uunissa n. 2–3 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.
Vaihe 6
Laita tortillaletut vadille ja levitä niiden päälle avokadomuhennosta. Lisää seuraavaksi broilerisuikaleet ja maissi. Viimeistele sipulilla ja korianterilla.
Vaihe 7
Tarjoa limen kanssa.
Vinkki:
Voit käyttää broilerin sijasta naudan- tai porsaanlihaa, tai asettaa täytteet tacokuoriin.