1. >Reseptit
  2. >Paistettua kvinoaa ricottajuuston ja purjon kera

Paistettua kvinoaa ricottajuuston ja purjon kera

Helppo
1 henkilö
35 min
Ainekset
1 henkilölle
2-3 purjoa (n. 800 g)

1 punainen chili

1/4 nippua oreganoa

10 timjamin vartta

2 purkki Bonduelle mini packs kvinoaa (60 g)

150 g ricottajuustoa

1 sitruuna, raastettu kuori ja mehu

2-3 rkl panko-korppujauhoa

Suolaa

Mustapippuria
Ainesosat 1 henkilölle
2-3 purjoa (n. 800 g)

1 punainen chili

1/4 nippua oreganoa

10 timjamin vartta

2 purkki Bonduelle mini packs kvinoaa (60 g)

150 g ricottajuustoa

1 sitruuna, raastettu kuori ja mehu

2-3 rkl panko-korppujauhoa

Suolaa

Mustapippuria
  1. Vaihe 1
    Puhdista purjot, ja halkaise ne kahtia pituussuunnassa.
  2. Vaihe 2
    Hienonna chili, silppua oregano, ja raasta sitruunan kuori.
  3. Vaihe 3
    Sekoita ricottajuusto, kvinoa, sitruunan kuori ja mehu keskenään.
  4. Vaihe 4
    Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Vaihe 5
    Asettele purjot pieneen leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan, ja lisää päälle ricotta-kvinoaseos. Ripottele päälle chiliä, oreganoa ja panko-korppujauhoa.
  6. Vaihe 6
    Paista esilämmitetyssä, 200-asteisessa uunissa noin 20-25 minuuttia.
Tarjoile lihan tai kalan lisukkeena, tai sellaisenaan kasvisateriana.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä