1. >Reseptit
  2. >Chili con atún chilipavuilla

Chili con atún chilipavuilla

Helppo
4 henkilöä
25 min
Ainekset
4 henkilölle
2 purkkia tonnikalaa

1 punasipuli

2 rkl sitruunamehua

1/2 punttia basilikaa

1 kurkku pitkinä, ohuina suikaleina

200 g tomaattia, 3 eri lajia

1 jäävuorisalaatti

2 rkl kapriksia

1 dl majoneesia

1 purkki Bonduelle Chili Beans -chilipapuja (430 g)

2 rkl oliiviöljyä

Suolaa

Mustapippuria

Leipää
Ainesosat 4 henkilölle
2 purkkia tonnikalaa

1 punasipuli

2 rkl sitruunamehua

1/2 punttia basilikaa

1 kurkku pitkinä, ohuina suikaleina

200 g tomaattia, 3 eri lajia

1 jäävuorisalaatti

2 rkl kapriksia

1 dl majoneesia

1 purkki Bonduelle Chili Beans -chilipapuja (430 g)

2 rkl oliiviöljyä

Suolaa

Mustapippuria

Leipää
  1. Vaihe 1
    Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi ja sekoita sitruunamehun kanssa.
  2. Vaihe 2
    Irrota basilikanlehdet, puolita kurkku pituussuunnassa ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
  3. Vaihe 3
    Halkaise tomaatit ja revi jäävuorisalaatti karkeiksi paloiksi.
  4. Vaihe 4
    Sekoita majoneesi ja kaprikset keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Vaihe 5
    Aseta kaikki ainekset, mukaan lukien chilpavut ja tonnikala, laakeaan astiaan. Lisää päälle hiukan oliiviöljyä, ja tarjoile leivän kera.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä