Ota yhteyttä
Reseptit
Alkupalat ja keitot
Pääruoat
Välipalat ja naposteltavat
Lisukkeet
Salaatit
Makeat & leivonnaiset
Tuotteet
Lunch Bowls
Maissi
Palkokasvit
Pavut kastikkeessa
Vihreät vihannekset
Mini packs
#PLANTPOWER
Vuodesta 1853
Kaikki artikkelit
Historiamme
Sitoumuksemme
Innovaatiomme
Pellolta pöytään
Uutiset
>
Reseptit
>
Grillatut tiikeriravut maissi-korianteripeston kera
<
Reseptit
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Grillatut tiikeriravut maissi-korianteripeston kera
tulosta resepti
Helppo
4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
12 esikeitettyä tiikerirapua
2 purkkia
Bonduelle
-maissia (2 x 140 g valutettuna)
½ nippu basilikaa
½ nippu korianteria
1 chili
2 dl oliiviöljyä
Viinietikkaa
Suolapähkinöitä
Parmesaaniraastetta
1 limetti
Suolaa ja pippuria
Ainesosat 4 henkilölle
12 esikeitettyä tiikerirapua
2 purkkia
Bonduelle
-maissia (2 x 140 g valutettuna)
½ nippu basilikaa
½ nippu korianteria
1 chili
2 dl oliiviöljyä
Viinietikkaa
Suolapähkinöitä
Parmesaaniraastetta
1 limetti
Suolaa ja pippuria
Vaihe 1
Hienonna basilika, korianteri ja chili, ja sekoita ne yhteen oliiviöljyn ja viinietikan kanssa.
Vaihe 2
Sekoita joukkoon maissi, suolapähkinät ja parmesaani. Mausta suolalla ja pippurilla.
Vaihe 3
Laita tiikeriravut kostutetulle vartaalle ja grillaa niitä korkeassa lämmössä n. 30 sekuntia kummaltakin puolelta.
Vaihe 4
Aseta tiikerikatkaravut pieniin kulhoihin peston ja limeviipaleiden kanssa.
Vaihe 5
Tarjoile lisukkeen, esimerkiksi jasmiiniriisin, kera.
Vinkki:
Voit käyttää maissin sijaan myös Boduelle papuja, tai grillata katkarapujen sijaan kalaa tai lihaa.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
Helppo
Keskitaso
Vaikea
< 15 min
15 - 45 min
45 min ja +
Leikkisä
▶
Grillattua leipää chilimaissin ja vuohen...
Katso resepti
Paahdetut paprikat maissin ja punaisten ...
Katso resepti
Tacos al pastor paahdetun chili-maissin ...
Katso resepti
Katso lisää reseptejä
Katso myös:
Maissi - 2 mini packs
Maissi - 3 x 150 g
Maissi - 300 g
Baked beans - 400 g
Chili beans - 430 g
Vihreät pavut - 400 g
Härkäpavut - 310 g
Kikherneet - 310 g