1. >Reseptit
  2. >Kasvispata kidneypapujen ja maissisoseen kera

Kasvispata kidneypapujen ja maissisoseen kera

Helppo
4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
2 purkkia punaisia Bonduelle-kidneypapuja (500 g valutettuna)

4 keskikoista bataattia (n. 600 g)

2 punasipulia

½ kukkakaali

Oliiviöljyä

n. 3 dl vettä

puolikas kasvisliemikuutio

1-2 rkl tamari- tai soijakastiketta

1 lime

Maissisose:

2 purkkia Bonduelle – maissia (280 g valutettuna)

4–5 rkl vispikermaa

Suolattuja manteleita

Thai-basilikaa
Ainesosat 4 henkilölle
2 purkkia punaisia Bonduelle-kidneypapuja (500 g valutettuna)

4 keskikoista bataattia (n. 600 g)

2 punasipulia

½ kukkakaali

Oliiviöljyä

n. 3 dl vettä

puolikas kasvisliemikuutio

1-2 rkl tamari- tai soijakastiketta

1 lime

Maissisose:

2 purkkia Bonduelle – maissia (280 g valutettuna)

4–5 rkl vispikermaa

Suolattuja manteleita

Thai-basilikaa
    Valmista tämä resepti:
  • Punaiset Kidneypavut - 310 g
  1. Vaihe 1
    Huuhtele ja valuta pavut siivilässä.
  2. Vaihe 2
    Kuori bataatit ja pilko ne ohuiksi viipaleiksi, leikkaa sipuli lohkoiksi ja irrota kukkakaalista pieniä nuppuja.
  3. Vaihe 3
    Paista kevyesti öljyssä kattilassa.
  4. Vaihe 4
    Lisää kattilaan vesi ja kasvisliemikuutio, ja anna kiehua pienellä lämmöllä 10 minuuttia.
  5. Vaihe 5
    Lisää kattilaan pavut ja kuumenna. Mausta soijakastikkeella ja limen mehulla.
  6. Vaihe 6
    Soseuta maissi ja kerma. Tarjoa sose yhdessä pata-aterian kanssa. Lisää annosten päälle vielä ripaus manteleita ja yrttejä.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä