1. >Reseptit
  2. >Lammasta currykastikkeessa maissin ja linssien kera

Lammasta currykastikkeessa maissin ja linssien kera

Keskitaso
4 henkilöä
30 min
Ainekset
4 henkilölle
600 g lampaan sisäfileetä kuutioina

Öljyä

1 suuri sipuli

2 valkosipulin kynttä

1 rkl currya

1 purkki tomaattimurskaa

2 dl vettä

1 dl ranskankermaa, 38 %

3 rkl soijakastiketta

2 purkkia Bonduelle maissia (valutettu paino yhteensä 280 g)

2 purkkia Bonduelle linssejä (valutettu paino 320 g)

¼-½ savojinkaali

Suolaa ja pippuria

Päälle: Pistaasipähkinöitä ja minttua
Ainesosat 4 henkilölle
600 g lampaan sisäfileetä kuutioina

Öljyä

1 suuri sipuli

2 valkosipulin kynttä

1 rkl currya

1 purkki tomaattimurskaa

2 dl vettä

1 dl ranskankermaa, 38 %

3 rkl soijakastiketta

2 purkkia Bonduelle maissia (valutettu paino yhteensä 280 g)

2 purkkia Bonduelle linssejä (valutettu paino 320 g)

¼-½ savojinkaali

Suolaa ja pippuria

Päälle: Pistaasipähkinöitä ja minttua
  1. Vaihe 1
    Kuullota liha padassa. Viipaloi sipuli ja valkosipuli ja kuullota lihan kanssa.
  2. Vaihe 2
    Lisää curry, tomaatit, vesi, ranskankerma ja soija. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 20 minuuttia.
  3. Vaihe 3
    Valuta maissi ja linssit, ja lisää ne pataan yhdessä savojinkaalin kanssa. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.
  4. Vaihe 4
    Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle pistaasipähkinöitä ja minttua.
Vinkki:
Tarjoile naanleivän kera.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä