1. >Reseptit
  2. >Maissipyree kikherneiden, chipotlen ja yrttien kera

Maissipyree kikherneiden, chipotlen ja yrttien kera

Helppo
4 henkilöä
15 min
Ainekset
4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna)

1 purkki Bonduelle-kikherneitä (265 g valutettuna)

1 valkosipulinkynsi

1 sipuli, n. 50 g

2 rkl tuoretta oreganoa

2 rkl oliiviöljyä

1 punainen chili / chipotle chili / savustettu chili liemessä

2 dl ranskankermaa, 18 %

½ nippu korianteria

Suolaa

Mustapippuria

Leipää
Ainesosat 4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna)

1 purkki Bonduelle-kikherneitä (265 g valutettuna)

1 valkosipulinkynsi

1 sipuli, n. 50 g

2 rkl tuoretta oreganoa

2 rkl oliiviöljyä

1 punainen chili / chipotle chili / savustettu chili liemessä

2 dl ranskankermaa, 18 %

½ nippu korianteria

Suolaa

Mustapippuria

Leipää
  1. Vaihe 1
    Silppua sipuli, valkosipuli ja oregano.
  2. Vaihe 2
    Kuullota niitä kevyesti pannulla oliiviöljyssä n. 2 min.
  3. Vaihe 3
    Lisää maissi ja kikherneet, soseuta seos karkeaksi pyreeksi ja anna hautua 5 minuuttia.
  4. Vaihe 4
    Lisää karkeaksi hienonnettu chipotle-chili, korianteri ja ranskankerma. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Vaihe 5
    Tarjoile pyree pienstä kulhoista paahdetun leivän kera.
Vinkki:
Maissipyree on erinomaista myös tortillalettujen päällä, cheddarjuustolla höystettynä.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä