1. >Reseptit
  2. >Pasta tomaattikastikkeessa kikherneiden kera

Pasta tomaattikastikkeessa kikherneiden kera

Helppo
1 henkilö
25 min
Ainekset
1 henkilölle
100 g pappardelle-pastaa

1 valkosipulin kynsi

1 sipuli, n. 50 g

1 rkl oliiviöljyä

2 dl valmista tomaattikastiketta

8 kirsikkatomaattia

1 purkki Bonduelle mini packs kikherneitä (valutettuna 65 g)

10 basilikanlehteä

20 g parmesaanijuustoa

1 rkl oliiviöljyä

Suolaa

Mustapippuria
Ainesosat 1 henkilölle
100 g pappardelle-pastaa

1 valkosipulin kynsi

1 sipuli, n. 50 g

1 rkl oliiviöljyä

2 dl valmista tomaattikastiketta

8 kirsikkatomaattia

1 purkki Bonduelle mini packs kikherneitä (valutettuna 65 g)

10 basilikanlehteä

20 g parmesaanijuustoa

1 rkl oliiviöljyä

Suolaa

Mustapippuria
  1. Vaihe 1
    Silppua valkosipuli ja sipuli hienoiksi, ja kuullota ne pannulla oliiviöljyssä.
  2. Vaihe 2
    Leikkaa tomaatit pienemmiksi paloiksi, ja lisää ne pannulle yhdessä tomaattikastikkeen ja kikherneiden kanssa. Kiehauta kastike ja anna sen hautua 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Vaihe 3
    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti.
  4. Vaihe 4
    Aseta pasta lautaselle yhdessä tomaattikastikkeen kanssa.
  5. Vaihe 5
    Tarjoile basilikanlehtien ja raastetun parmesaanin kera.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä