2 purkkia Bonduelle maissia (valutettu paino yhteensä 280 g)
Marinadi:
1 dl öljyä
½ dl vettä
3 rkl tomaattipyreetä
1 rkl balsamietikkaa
2 tl paprikaa
1 tl chilihiutaleita
1 tl hienoa suolaa
Hiukan murskattua pippuria
Tarjoillaan ranskankerman ja rukolasalaatin kera
Ainesosat 4 henkilölle
1 kg porsaan niskaa
1 kg perunoita
2 purkkia Bonduelle maissia (valutettu paino yhteensä 280 g)
Marinadi:
1 dl öljyä
½ dl vettä
3 rkl tomaattipyreetä
1 rkl balsamietikkaa
2 tl paprikaa
1 tl chilihiutaleita
1 tl hienoa suolaa
Hiukan murskattua pippuria
Tarjoillaan ranskankerman ja rukolasalaatin kera
Vaihe 1
Kuumenna uuni 225 asteeseen ja voitele uunivuoka pienellä määrällä öljyä.
Vaihe 2
Laita niskafilee ja kuoritut perunat uunivuokaan.
Vaihe 3
Sekoita marinadi ja kaada lihan ja perunoiden päälle.
Vaihe 4
Laita päälle leivinpaperia ja peitä vuoka alumiinifoliolla.
Vaihe 5
Paista uunissa noin 1 ½ tuntia.
Vaihe 6
Ota vuoka ulos uunista, ja levitä valutettu maissi perunoiden päälle. Laita vuoka takaisin uuniin ilman leivinpaperia ja alumiinifoliota. Anna kypsentyä edelleen noin 20 minuuttia.
Vaihe 7
Viipaloi liha ja tarjoile perunaviipaleiden ja maissin kera, lisukkeena ranskankermaa ja rukolasalaattia.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä▶
Tacos al pastor paahdetun chili-maissin ...
Jauhelihapihvi maissin ja manteleiden ke...
Hernesosekeitto
Kuinka mukava olisikaan tulla kotiin, kun siellä odottaisi isoäidin valmistama lämmin keitto. Voit k...