1. >Reseptit
  2. >Vesimelonia papusekoituksen ja fetajuuston kera

Vesimelonia papusekoituksen ja fetajuuston kera

Helppo
4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle papusekoitusta (250 g valutettuna)

400 g vesimelonia

100 g fetajuustoa

1 punasipuli, n. 50 g

30 g manteleita

50 g rucolasalaattia

2 rkl oliiviöljyä

1 rkl omenaviinietikkaa

Suolaa

Mustapippuria
Ainesosat 4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle papusekoitusta (250 g valutettuna)

400 g vesimelonia

100 g fetajuustoa

1 punasipuli, n. 50 g

30 g manteleita

50 g rucolasalaattia

2 rkl oliiviöljyä

1 rkl omenaviinietikkaa

Suolaa

Mustapippuria
  1. Vaihe 1
    Leikkaa vesimelonin kuori irti, ja viipaloi meloni noin sentin paksuisiksi siivuiksi.
  2. Vaihe 2
    Murenna fetajuusto pieniksi palasiksi. Hienonna punasipuli.
  3. Vaihe 3
    Paahda mantelit pannulla kullanruskeiksi, anna jäähtyä, ja hienonna rouheeksi.
  4. Vaihe 4
    Sekoita salaatti pavuista, fetajuustosta, sipulista ja rucolasalaatista. Lisää öljy ja etikka. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Vaihe 5
    Asettele salaatti vesimeloniviipaleiden päälle, ja ripottele päälle rouhitut mantelit.
Vinkki:
Vesimelonin sijaan voit käyttää muunlaista melonia. Voit myös korvata fetajuuston parmesaanilla tai vuohenjuustolla.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä