1. >Reseptit
  2. >Paistettua kanaa cashewpähkinöiden ja maissin kera

Paistettua kanaa cashewpähkinöiden ja maissin kera

Helppo
1 henkilö
30 min
Ainekset
1 henkilölle
125 g kananrintaa pieninä paloina

1 rkl kasviöljyä

1 pieni punainen paprika

1 sipuli, n. 50 g

1 valkosipulin kynsi

1 rkl makeaa chilikastiketta

1 rkl osterikastiketta

1 rkl soijakastiketta

1 purkki Bonduelle mini packs maissia (valutettuna 70 g)

Tuoretta korianteria, silputtuna

30 g suolattuja cashewpähkinöitä

Suolaa
Ainesosat 1 henkilölle
125 g kananrintaa pieninä paloina

1 rkl kasviöljyä

1 pieni punainen paprika

1 sipuli, n. 50 g

1 valkosipulin kynsi

1 rkl makeaa chilikastiketta

1 rkl osterikastiketta

1 rkl soijakastiketta

1 purkki Bonduelle mini packs maissia (valutettuna 70 g)

Tuoretta korianteria, silputtuna

30 g suolattuja cashewpähkinöitä

Suolaa
  1. Vaihe 1
    Leikkaa kananrinta pienemmiksi paloiksi (n. 6-8 kpl).
  2. Vaihe 2
    Paloittele paprika, ja hienonna valkosipuli.
  3. Vaihe 3
    Paista lihaa kuumassa öljyssä pannulla noin 3-4 minuuttia.
  4. Vaihe 4
    Lisää valkosipuli ja paprika, ja paista 4-5 minuuttia.
  5. Vaihe 5
    Lisää osterikastike, makea chilikastike sekä soija ja maissi. Sekoita.
  6. Vaihe 6
    Koristele annos silputulla korianterilla ja rouhituilla cashewpähkinöillä.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä