2 purkkia Bonduelle-kikherneitä (valutettuna 2 x 265 g)
½ nippu lehtipersiljaa
4 valkosipulinkynttä
1 sipuli
½ dl oliiviöljyä
½ tl leivinjauhetta
2 tl murskattua juustokuminaa
1 tl suolaa
2 tl paprikajauhetta
2 rkl sitruunamehua
2–3 rkl öljyä paistamiseen
Lisukkeet:
200 g juuriselleriä
½ sitruunan mehu
2 rkl viinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
100 g tuorejuustoa
Vesikrassia
Paprikajauhetta
Suolaa ja pippuria
Ainesosat 4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle-kikherneitä (valutettuna 2 x 265 g)
½ nippu lehtipersiljaa
4 valkosipulinkynttä
1 sipuli
½ dl oliiviöljyä
½ tl leivinjauhetta
2 tl murskattua juustokuminaa
1 tl suolaa
2 tl paprikajauhetta
2 rkl sitruunamehua
2–3 rkl öljyä paistamiseen
Lisukkeet:
200 g juuriselleriä
½ sitruunan mehu
2 rkl viinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
100 g tuorejuustoa
Vesikrassia
Paprikajauhetta
Suolaa ja pippuria
Valmista tämä resepti:
Kikherneet - 310 g
Vaihe 1
Silppua sipuli, persilja ja valkosipuli. Sekoita yhteen oliiviöljyn, kikherneiden ja leivinjauheen kanssa.
Vaihe 2
Mausta seos juustokuminalla, suolalla, paprikajauhella ja sitruunamehulla. Muotoile seoksesta 4 isoa pihviä. Paista pihvejä öljyssä noin 2–3 minuuttia kummaltakin puolelta, kullanruskeiksi ja rapeiksi.
Vaihe 3
Leikkaa selleri ohuiksi siivuiksi. Sekoita yhteen sitruunamehu, etikka ja oliiviöljy. Pyörittele selleriviipaleita öljyseoksessa, ja mausta suolalla ja pippurilla.
Vaihe 4
Sekoita paprikajauhe, suola ja pippuri tuorejuuston joukkoon.
Vaihe 5
Tarjoile pihvit selleriviipaleiden, tuorejuustoseoksen ja vesikrassin kera.