1. >Reseptit
  2. >Kikhernepihvit tuorejuustososeen ja sellerin kera

Kikhernepihvit tuorejuustososeen ja sellerin kera

Helppo
4 henkilöä
30 min
Ainekset
4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle-kikherneitä (valutettuna 2 x 265 g)

½ nippu lehtipersiljaa

4 valkosipulinkynttä

1 sipuli

½ dl oliiviöljyä

½ tl leivinjauhetta

2 tl murskattua juustokuminaa

1 tl suolaa

2 tl paprikajauhetta

2 rkl sitruunamehua

2–3 rkl öljyä paistamiseen

Lisukkeet:

200 g juuriselleriä

½ sitruunan mehu

2 rkl viinietikkaa

1 rkl oliiviöljyä

100 g tuorejuustoa

Vesikrassia

Paprikajauhetta

Suolaa ja pippuria
Ainesosat 4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle-kikherneitä (valutettuna 2 x 265 g)

½ nippu lehtipersiljaa

4 valkosipulinkynttä

1 sipuli

½ dl oliiviöljyä

½ tl leivinjauhetta

2 tl murskattua juustokuminaa

1 tl suolaa

2 tl paprikajauhetta

2 rkl sitruunamehua

2–3 rkl öljyä paistamiseen

Lisukkeet:

200 g juuriselleriä

½ sitruunan mehu

2 rkl viinietikkaa

1 rkl oliiviöljyä

100 g tuorejuustoa

Vesikrassia

Paprikajauhetta

Suolaa ja pippuria
  1. Vaihe 1
    Silppua sipuli, persilja ja valkosipuli. Sekoita yhteen oliiviöljyn, kikherneiden ja leivinjauheen kanssa.
  2. Vaihe 2
    Mausta seos juustokuminalla, suolalla, paprikajauhella ja sitruunamehulla. Muotoile seoksesta 4 isoa pihviä. Paista pihvejä öljyssä noin 2–3 minuuttia kummaltakin puolelta, kullanruskeiksi ja rapeiksi.
  3. Vaihe 3
    Leikkaa selleri ohuiksi siivuiksi. Sekoita yhteen sitruunamehu, etikka ja oliiviöljy. Pyörittele selleriviipaleita öljyseoksessa, ja mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Vaihe 4
    Sekoita paprikajauhe, suola ja pippuri tuorejuuston joukkoon.
  5. Vaihe 5
    Tarjoile pihvit selleriviipaleiden, tuorejuustoseoksen ja vesikrassin kera.
Vinkki:
Voit valmistaa pihvit myös Bonduelle linsseistä.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä